Zomerexpositie 'RITME' en Kunst & Culinair 2018

dinsdag, 13 maart 2018

 

De jaarlijkse zomerexpositie komt er weer aan!
Met als thema dit jaar: RITME

De aangesloten kunstenaars van Galerie Sille zijn uitgedaagd om kunst te maken in het thema Ritme. Schilderijen, fotografie, keramiek, sculpturen en sieraden hebben tijdens deze expositie een ritmisch tintje. Origineel, eigentijds en in alle mogelijke materialen uitgevoerd.

De zomerexpositie is te bezoeken van zaterdag 7 juli t/m 1 september 2018

 Op zaterdag 7 juli wordt de zomerexpositie feestelijk ingeluid met een KUNST & Culinair terras.

* Zomerexpositie
* Culinair terras
* Live Muziek
* 12:00 - 22:00
* Toegang gratis

 

Op ons zomerse terras zijn de culinaire hapjes ook ritmisch van aard. Denk aan sushi met stokjes, spareribs en tapasplanken met een reeks van gastronomische partjes. De wijnen en andere dranken van Grandi Vini zullen natuurlijk niet ontbreken. Dit alles wordt muzikaal omlijst door DJ en kunstenaar Jolanda van Remundt. Zij zal ons verrassen met funky en ritmische muziek samen met saxofonist Jan Kiewiet de Jonge. In de galerie is kunst van Jolanda te zien en foto's van fotograaf Alfredo Omana, die haar tijdens haar DJ-performance heeft vastgelegd op de gevoelige plaat.

  

Op zaterdag 7 juli is de feestelijke opening en kan iedereen heerlijk neerstrijken op het sfeervolle terras wat gesponsord wordt door Jan v.d. Vlist Antiek en Brocante en Jan Vermeij Zonwering

Zet 7 juli 2018 alvast in de agenda!

 

Een tafeltje vooraf reserveren? Stuur een mailtje info@sillekunst.nl 

 

Music by Pasadena Productions