Sille galerie & kunstuitleen is gevestigd in het karakteristieke Oudewater

 

Onze ruime, moderne kunstgalerie van 400 m2 staat voor de Nederlandse kunst van nu. De hedendaagse kunstenaars bij Galerie Sille maken unieke kunstwerken en bepalen zelf de verkoopprijs. Naast kunst aankopen kunt u ook kunst huren. Een bezoek aan Galerie Sille is echt de moeite waard. Onze kunstcollectie is zeer divers, van schilderijen en fotografie tot sculpturen en glaskunst.

 

Galerie Sille is open van donderdag t/m zaterdag en extra geopend op diverse vrijdagavonden en zondagen tijdens speciale exposities & evenementen. Naast kunstobjecten zijn er ook diverse meubels te zien in de galerie. Tamara Sille is zelf kunstenares en kunstadviseur en staat u graag te woord. U bent ook buiten openingstijden van harte welkom, neem in dat geval contact op voor een afspraak!

 

 

 
Is uw oog gevallen op een specifiek kunstwerk op onze website?


In onze grote galeriewinkel kunnen helaas niet alle 4000 kunstwerken die op onze website staan tegelijkertijd geëxposeerd worden. U kunt altijd een afspraak maken voor bezichtiging van uw favoriete werk zodat u zeker weet dat het in de galerie aanwezig is. Online kunt u het kunstwerk reserveren. Ook is het mogelijk het kunstwerk bij u thuis te bewonderen door middel van een proefplaatsing. U kunt dan in alle rust ervaren of het bij u en de ruimte past. 

Bezoek onze Galerie

Sille Galerie & Kunstuitleen
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

 

Maandag

op afspraak

Dinsdag

op afspraak

Woensdag

gesloten

Donderdag

10:00 - 17:30

Vrijdag

10:00 - 17:30

Zaterdag

10:00 - 16:00

2e Paasdag (17 april)
12:00 - 17:00

 
Meer weten